Home » Energetische behandeling

Energetische behandeling 

Ieder mens heeft naast een fysiek lichaam ook een energetisch lichaam. Dit energetische lichaam bestaat uit het een chakra- en aurasysteem. 

Veel lichamelijke en geestelijke klachten vinden hun oorsprong in een blokkade van het aura- of chakrasysteem. Hierdoor gaat een klacht vaak over een eerdere ervaring die je vroeger hebt opgedaan, die ooit is opgeslagen in je onderbewustzijn en die niet is verwerkt. 

Vanuit deze onverwerkte ervaring reageer je met een manier die jij jezelf hebt aangeleerd.

Met behulp van energetische systeem therapie komt dit naar boven en krijg je er meer bewustzijn op.

Alles wat we tegenkomen in het leven en niet kunnen verwerken wordt opgeslagen in je energetisch systeem. Deze ervaringen kunnen een blokkade vormen in de chakra’s en het aurasysteem verstoren.

Omdat ieder mens anders is bespreek ik tijdens onze kennismaking waar we mee gaan werken dit kan een  opstelling zijn of invoelen waar de blokkades zitten ik  combineer dit met coach gesprekken.

In 3-5 sessies heb je al heel wat stappen gezet en heb je meer bewustzijn gekregen op wat je doet en hoe je daarmee in je dagelijks leven mee om kan gaan. Soms is er  juist meer of minder nodig. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt.